Rohkema info nägemiseks:

Indrek Viller

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
autod ja autotarbed, autode müük - kasutatud autod, auto esindused

SKYCAR OÜ tegevusaruanne 2022

2022. a. toimus majandustegevus 01. jaanuarist 31. detsembrini. OÜ SkyCari põhitegevuseks on kasutatud mootorsõidukite müük, import ja eksport ning lisategevusena on SkyCar OÜ autode remondi-hoolduse ja autorendi teenuse osutaja. Esmakanne äriregistris tehti 01.11.2006.a. Osaühingus olen ise tööl töötajana ja juhatuse liikmena. Töötasu maksti 19218 eurot, mis sisaldab sotsiaalkulusid. Töötajate keskmine arv on üks. 2023.a. jätkatakse kasutatud autode müügi, remondi, hoolduse ja autorendi teenuse osutamist.

Dropdown

kõik artiklid

TARTU AUTOLAMMUTUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Tartu Autolammutus loodi 29.augustil 2011.aastal. OÜ Tartu Autolammutus põhitegevuseks on mootorsõidukite varuosade müük, samuti tegeletakse mootorsõidukite
ssb.ee
OÜ Tartu Autolammutus loodi 29.augustil 2011.aastal. OÜ Tartu Autolammutus põhitegevuseks on mootorsõidukite varuosade müük, samuti tegeletakse mootorsõidukite remondi- ja hooldustööde teostamisega. Osaühingus olen ise tööl töötajana ja juhatuse liikmena. Töötasu arvestati 12449 eurot. Töötajate keskmine arv ettevõttes on 2. 2023.aastal jätkatakse mootorsõidukite varuosade müügitegevusega ja sõidukite remondi- ja hooldustööde teostamist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.