Rohkema info nägemiseks:

Enely Vaaramaa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

INFRAVARA OÜ tegevusaruanne 2022

Infravara OÜ põhitegevusalaks on maaehitusmasinate ja maaehitusega seotud seadmete rentimine. Maaehitusmasinate rendilepingud sõlmitakse projektipõhiselt, kestvusajaga alates 6 kuud ja rohkem. 2022. aastal oli Infravara OÜ müügitulu 1 000 250 eurot ja kasum 458 986 eurot. Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt 2 inimest. Tööjõukulud olid 78 107 eurot. Ettevõtte juhatusele maksti juhatuse liikme tasu 4000 eurot. Järgnevaks aastaks on ettevõtte masinad välja renditud. Ettevõte plaanib masinaparki suurendada vähemalt ühe uue masina soetamisega.

Dropdown

kõik artiklid

TOP KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

Top Kinnisvara OÜ põhitegevusalaks on majutusteenuste osutamine. Lisaks tegeles ettevõte valve- ja puhastusteenuse osutamisega ning rentis ettevõttele kuuluvat
ssb.ee
Top Kinnisvara OÜ põhitegevusalaks on majutusteenuste osutamine. Lisaks tegeles ettevõte valve- ja puhastusteenuse osutamisega ning rentis ettevõttele kuuluvat põllumaad. Lisatulu saadi ettevõttele kuuluva vara rendist ning hakkepuiduks sobiliku metsamaterjali müügist. 2022.aastal töötas ettevõttes keskmiselt 2 inimest, kellele maksti töötasu 12913 eurot. Ettevõtte juhatajale töötasu ei makstud. Aruandeaastal oli Top Kinnisvara OÜ müügitulu 51084 eurot ja kasum 4739 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.