Rohkema info nägemiseks:

Tõnu Leeben

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
puidu- ja paberitööstus, metsaraie teenused, Metsaraiega seotud teenused

VIRU-LEMMU METSASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Viru-Lemmu Metsaselts MTÜ koondab Virumaa ja Järvamaa metsaomanikke ja organiseerib neid koostööle metsade säästlikuks majandamiseks. Metsaselts on Eesti Erametsaliidu ja Keskühistu Eramets liige ning omame ja taotleme jätkuvalt oma liikmetele PEFC metsamajandamise sertifikaati. Metsaseltsil oli seisuga 31.12.2022 452 liiget,neist 20 juriidilist liiget. Juhatuse liikmetele ei ole töötasu makstud.

Dropdown

kõik artiklid

PAADENURME AGRO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Paadenurme Agro alustas tegutsemist 2014. aastal. Peamiseks tegevusalaks on teravilja- ja rapsikasvatus ning põllumajandussaaduste müük. Alates 2019. aastast
ssb.ee
OÜ Paadenurme Agro alustas tegutsemist 2014. aastal. Peamiseks tegevusalaks on teravilja- ja rapsikasvatus ning põllumajandussaaduste müük. Alates 2019. aastast läks ettevõte üle mahetootmisele. Põllutööde teostamiseks on siiani ostetud teenust FIE-lt Tamme-Kopra Talu. Eesmärgiks on seatud jätkuvalt suurendada masinaparki, et vajalike töödega ise hakkama saada. Samuti on plaanis soetada juurde põllumaid. 2022. aasta lõpus ühines ettevõttega OÜ Paadenurme Põld, kelle majandustegevus kattus Paadenurme Agro OÜ-ga. Ühinemine toimus majandustegevuse efektiivsuse suurendamise eesmärgil. 2022.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.