Rohkema info nägemiseks:

Hannes Saar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Siseviimistlustööd, viimistlus, ehitus ja kinnisvara

SVEHAN GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Svehan Grupp põhitegevusalaks on 2022. aastal ja on palneeritud ka järgnevateks tegevusaastateks enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitlus. Lõppenud majandusaastal saadi müügitulu 6 tuhat eurot ning majandusaasta lõppes 79 tuhande (2021; 3 tuhande) euro suuruse kasumiga. 2021. aastal alustati uue kinnisvara investeeringuga, millesse planeeritakse järgneva 2 majandusaasta jooksul investeerida ligi 600 tuhat eurot. Arengu-ja uurimisväljaminekuid ettevõtte arengukava kohaselt lõppenud majandusaastal ei tehtud ning ei planeerita olulises osas teha ka järgmisel majandusaastal.

Dropdown

kõik artiklid

KRIHAN VIIMISTLUS OÜ tegevusaruanne 2022

osaühing Krihan Viimistlus põhilisteks tegevusvaldkondadeks oli 2022. aastal ja on planeeritud järgmisteks tegevusaastateks siseviimistlustööd ja plastik akende
ssb.ee
osaühing Krihan Viimistlus põhilisteks tegevusvaldkondadeks oli 2022. aastal ja on planeeritud järgmisteks tegevusaastateks siseviimistlustööd ja plastik akende paigaldamine. Aruandeaastal moodustas osaühing Krihan Viimistlus müügitulu 1,3 miljonit (2021 : 686 tuhat) eurot. Majandusaasta kasumiks kujunes 289 tuhat (2021 : 106 tuhat) eurot. Aruandeaastal investeeriti põhivaradesse 40 tuhat (2021; 0) eurot. Arengu- ja uurimusväljaminekuid ettevõtte arengukava kohaselt lõppenud majandusaastal ei tehtud ning ei planeerita olulises osas teha ka järgmisel majandusaastal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.