Rohkema info nägemiseks:

Kalvi Prants

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine, ehitus ja kinnisvara

VÕISTE SADAMAARENDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Võiste Sadamaarendus tegutseb avalikes huvides rannakalanduse järjepidevuse hoidmisel ja kalurkonna ning rannakülade arendamisel. Ühingu tegevuse eesmärgiks on ühingule kuuluva ning tema kasutuses oleva vara haldamine, arendamine ja korrashoid, ühingu liikmete vahelise koostöö korraldamine ning nende esindamine. Ühing on loodud 2010. aastal ja ühingusse kuulub 16 liiget, ühingut juhib kolmeliikmeline juhatus. Tulud, kulud, tulem Euroopa Kalanduse Fondi rahalise toetuse abil valmis 2012. aastal puitkai asemele betoonkai ning jäähoidla asemele laohoone koos külmkambri ja külmatehnikaga.

Dropdown

kõik artiklid

KEMP GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Kemp Grupp OÜ alustas tegevust 2008.a. Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluruumide ehitus nii Eestis kui Soomes. 2022.aruandeaastal teeniti müügi
ssb.ee
Kemp Grupp OÜ alustas tegevust 2008.a. Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluruumide ehitus nii Eestis kui Soomes. 2022.aruandeaastal teeniti müügitulu 680 128 eurot ja aasta lõppes kasumiga. Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt 4 töötajat ja palgafondiks kujunes 107 361 eurot. Juhatuse liikmetele arvestatud tasusid summas 16 881 eurot. Järgmisel majandusaastal on plaanis jätkata sama tegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.