Rohkema info nägemiseks:

Marje Metsur-Benzel

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VILJANDIMAA PEREARSTID MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ Viljandimaa Perearstid asutati 08.11.2006 .a. MTÜ tegevuseks on esmatasandi arstiabiga seotud probleemide teadvustamine ja avalikustamine ning Viljandimaa perearstidele koolituste ja seminaride korraldamine. Perioodil 01.01.2023.a -31.12.2023. a. on liikmemaksudest laekunud kokku 1100 eurot. MTÜ-l palgalisi töötajaid ei ole ning juhatuse liikmetele töötasu ei makstud. 2023.a. on planeeritud jätkata sama tegevusalaga.

Dropdown

kõik artiklid

MARJE METSUR-BENZEL OÜ tegevusaruanne 2023

Marje Metsur-Benzel OÜ põhitegevus on perearstialaste meditsiiniteenuste osutamine perearsti lepingus ettenähtud mahus. Marje Metsur-Benzel OÜ alustas tegevust
ssb.ee
Marje Metsur-Benzel OÜ põhitegevus on perearstialaste meditsiiniteenuste osutamine perearsti lepingus ettenähtud mahus. Marje Metsur-Benzel OÜ alustas tegevust 2006.aastal. Arengu- ja uurimisväljaminekuid lõppenud majandusaastal ei tehtud ning ei planeerita teha ka järgmisel majandusaastal. Marje Metsur-Benzel OÜ juhtaja oma liikmeksoleku eest aruandeaastal palka ei saanud. Juhatajale ei ole ette nähtud lahkumishüvitist, samuti ei kasuta ta soodustingmustel ettevõttele kuuluvaid varasid. Aasta 2024 prognoosina pole põhitegevuses muutusi ette näha.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.