Rohkema info nägemiseks:

Vladimir Volodin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ALTERNATOR OÜ tegevusaruanne 2022

Alternator OÜ põhitegevus on ilusalongis Eedeni Aed tööpinna rent erinevatele iluteenusteid pakkuvatele ettevõtetele. Pind, kus Ilusalong Eedeni Aed asub on Alternator OÜ-l renditud aadressil Lai 11, Rakvere linn. Samuti müüakse kohapeal juukse- ja muidu kosmeetikatooteid. Aastal 2023 on plaan leida uusi rentnikke, et täita vabad pinnad salongis!

Dropdown

kõik artiklid

V V BEAUTY UÜ tegevusaruanne 2022

UÜ V V Beauty põhitegevusalaks on juuksuri -ja muu iluteenindus (EMTAK 96021). 2022.a. moodustas UÜ V V Beauty müügitulu 7 810eurot. Müügitulust moodustas 100
ssb.ee
UÜ V V Beauty põhitegevusalaks on juuksuri -ja muu iluteenindus (EMTAK 96021). 2022.a. moodustas UÜ V V Beauty müügitulu 7 810eurot. Müügitulust moodustas 100% teenuste müük Eestis. Ettevõtte kasum 2022.aastal moodustas 208eurot. Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks on UÜ V V Beauty põhieesmärgiks turuosa säilitamine, positsiooni tugevdamine ja teenindustase jätkuv parandamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.