Rohkema info nägemiseks:

Tarmo Märss

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk, kaubandus, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

LANDE GRILLIKODA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lande Grillikoda alustas oma tegevust 28.veebruaril 2007.aastal, põhitegevuseks toitlustusteenuse pakkumine. Ettevõttel on lisandunud põhilisele tootele - grillitud liha ja BBQ sead, ka kondiitritoodete valik. Parema ülevaate ettevõtte tegemistest saab kodulehel www.tordimeister.ee ja www.grillmeister.ee. Alates 2014 aastast renditakse välja ka kohta, kus saab väiksemat sorti üritusi korraldada.

Dropdown

kõik artiklid

NEERUTI KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Neeruti Külaselts on mittetulundusühinguna registreeritud 13.novembril 2009. aastal, eesmärgiga edendada kohalikku külaelu. 2022 aastal korraldati kaks ürit
ssb.ee
MTÜ Neeruti Külaselts on mittetulundusühinguna registreeritud 13.novembril 2009. aastal, eesmärgiga edendada kohalikku külaelu. 2022 aastal korraldati kaks üritust - Neeruti küla jaanituli ja perepäev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.