Rohkema info nägemiseks:

Endrik Reilik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arhitektuuribürood, inseneribürood, projekteerimisfirmad, teede- ja sillaehitus, ehitus ja kinnisvara

CHIMNEYTRON OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõte ChimneyTron OÜ keskendus 2023 oma toote arendusprotsessile. Juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse liikmetele juhatuse töös osalemise eest eraldi juhtimistasu aruandeperioodil ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

QUUP ENGINEERING OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Quup Engineering alustas tegevust 16. septembril 2011 aastal. Ettevõtte tegevusalaks on inseneri- ja masinaehitusliku projekteerimisteenuse pakkumine. Läinu
ssb.ee
OÜ Quup Engineering alustas tegevust 16. septembril 2011 aastal. Ettevõtte tegevusalaks on inseneri- ja masinaehitusliku projekteerimisteenuse pakkumine. Läinud tegevusaasta käigus projekteerimisteenust teistele ettevõtetele ei pakutud, kuna ettevõte on juba viimased aastad keskendunud oma toote arendamisele, milleks on kaugjuhitav roomiktraktor. Tänaseks on ettevõttel olemas töötav prototüüp ning arendatakse järgmist mudelit, mida soovitakse väikeseerias tootma hakata. Aruandeperioodil juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.