Rohkema info nägemiseks:

Martin Paide

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

HANSA AIR OÜ tegevusaruanne 2022

Hansa Air OÜ majandustegevus on olnud pausil mitu aastat ja osanikud on kokku leppinud, et 2023. aasta jookusul otsustatakse, mida ettevõttega edasi teha. Võimalik on nii tegevuse suuna muutmine, kui ka ettevõtte seaduspärane kustutamine äriregistrist.

Dropdown

kõik artiklid

AKNAGRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Aknagrupp OÜ on juunis 2021 registreeritud ettevõte. Osaühingu põhitegevusalaks on akende ja muude ehitusmaterjalide ning tarvikute müük. 2022.majandusaastal t
ssb.ee
Aknagrupp OÜ on juunis 2021 registreeritud ettevõte. Osaühingu põhitegevusalaks on akende ja muude ehitusmaterjalide ning tarvikute müük. 2022.majandusaastal teeniti müügitulu 91 988 eurot, mis on üle 4 korra rohkem kui eelmisel 2021. majandusaastal. 5,6 % müügitulust teeniti ühendusesisese kauba müügiga. Lõppenud majandusaasta kasumiks kujunes 15 643 eurot. Juhatus hindab majandustulemust heaks. Aruandeperioodil ei olnud ettevõttes töötajaid. Tegev- ja kõrgemale juhtkonnale tasusid ei makstud. Järgmisel, 2023. majandusaastal jätkab Aknagrupp OÜ tegevust oma põhitegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.