Rohkema info nägemiseks:

Konstantin Kekišev

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Sinu logoga maius on parim reklaamkingitus

STELVI OÜ tegevusaruanne 2022

Stelvi OÜ on asutatud 09.07.2019.a. eesmärgiga pakkuda era- ja äriklientidele maiustusi kliendi poolt valitud erikujundusega. Tooted sobivad ideaalselt personaalse kingitusena, äri- ja reklaamikingina. Aruandva perioodi müügikäibe moodustas 113 798 eurot; brutokasum oli 26 614 eurot; puhaskasumiks kujunes 4 442 eurot. Aruandval perioodil keskenduti kliendibaasi laiendamisele ja hoidmisele. 2023.a. on plaanis jätkata samal tegevusalal, suurendada kliendibaasi ja käivet.

Dropdown

kõik artiklid

KNK KAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

KNK Kapital jätkas 2022. aastal valitud strateegiaga pikaajaliselt investeerida aktsiatesse ning muudesse finantsinstrumentidesse. Ettevõttes ei tööta ühtegi p
ssb.ee
KNK Kapital jätkas 2022. aastal valitud strateegiaga pikaajaliselt investeerida aktsiatesse ning muudesse finantsinstrumentidesse. Ettevõttes ei tööta ühtegi palgalist töötajat ja seega pole palka makstud. Juhatuse liikmele samuti tasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.