Rohkema info nägemiseks:

Teet Paap

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MALONGO KOHVISÕPRADE KLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Malongo Kohvisõprade Klubi tegutseb 2015.aasta juulist alates. MTÜ tegevuse eesmärgiks ei ole kasumi teenimine, vaid oma klubi liikmetele pakkuda kõrgekvaliteedilist kohvi ja kohvitooteid võimalikult soodsa hinnaga. Klubi on moodustatud eelkõige põhjusel, et üksikisikuna oleks antud kohvitoodete tellimine ja tarnimine ebamõistlikult kallis. Veel on klubi eesmärkideks uute kohvisortide degusteerimine ning kohvikultuuri arendamine.

Dropdown

kõik artiklid

KOHVINAUDING MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Kohvinauding tegevuse eesmärgiks ei ole kasumi teenimine, vaid oma klubi liikmetele pakkuda kõrgekvaliteedilist kohvi ja kohvitooteid võimalikult soodsa hin
ssb.ee
MTÜ Kohvinauding tegevuse eesmärgiks ei ole kasumi teenimine, vaid oma klubi liikmetele pakkuda kõrgekvaliteedilist kohvi ja kohvitooteid võimalikult soodsa hinnaga. Klubi on moodustatud eelkõige põhjusel, et üksikisikuna oleks antud kohvitoodete tellimine ja tarnimine ebamõistlikult kallis. Üheskoos tegutsemine annab igale liikmele reaalset käegakatsutavat tulu. Lisaks on klubi eesmärkideks uute kohvisortide degusteerimine ning kohvikultuuri arendamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.