Rohkema info nägemiseks:

Kalle Kuning

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
taimekasvatus, ehitus, Post ja side, ehitamine, Postiteenus

MINIKOPP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Minikopp on Pärnu Maakohtu kandeotsuse alusel registreeritud 04.09.2007. a. ja tegutsev ettevõte alates 2007. a. oktoobrikuust. Ettevõtte põhitegevusalaks on kirisaadetiste, postipakkide ja panderollide kogumine, sorteerimine , vedu ja saajatele kättetoimetamine. Renditulu 3 000.-€ teeniti väikeautode rendist. Ettevõttes töötas 2022. aastal 1 põhikohaga töötaja ning 2022. aasta palgakulu oli 12 626.- eurot, millelt arvestati sotsiaal- ja töötuskindlustusmakse 2 075.-eurot. Ettevõtte juhatus koosneb 1 liikmest, töö eest juhatuses töötasu ei ole makstud.

Dropdown

kõik artiklid

POSTIVEDU OÜ tegevusaruanne 2022

Postivedu OÜ alustas tegevust 2014. aastal Ettevõtte juriidiline aadress on Kuressaare linn, kuid teenust osutatakse üle vabariigi. Põhitegevusalaks on kuller
ssb.ee
Postivedu OÜ alustas tegevust 2014. aastal Ettevõtte juriidiline aadress on Kuressaare linn, kuid teenust osutatakse üle vabariigi. Põhitegevusalaks on kullerveo teenuse pakkumine. Ettevõttel on sõlmitud leping AS-ga Eesti Post kullerteenuste pakkumise kohta. Teenust osutatakse põhivarana soetatud kaubikuga, samuti renditakse kaubikuid. 2022. aastal oli ettevõttes tööl keskmiselt kaks töötajat, kellele arvestati töötasu kokku 19 661.-€, millelt arvestati sots. makse 6608.-€. Osaühingu juhatus on üheliikmeline. Töö eest juhatuses ei ole tasu arvestatud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.