Rohkema info nägemiseks:

Vassili Porkul

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MOLDOVA-RUMEENIA KOGUKOND EESTIS CASA MARE MTÜ tegevusaruanne 2022

Moldaavia-Rumeenia Kogukond Eestis Casa Mare asutati 2011. Sihiks on kultuurisidemete arendamine ning Moldaavia-Rumeenia tausta ja sidemetega inimeste kokku tooomine ning ühiste probleemide arutamine ning lahenduste pakkumine. Tegevuse sisuks on olnud mitmesuguste moldaavia ja rumeenia tähtpäevade tähistamine ning kultuuritavade tutvustamine Eestis. Kogukond on saanud oma kulutuste katmiseks majanduslikku tulu, peamiselt andes konsultatsioone ning tehes tõlketöid. Tegevuse aluseks on kontaktid. Paraku corona tõve tõttu olid need takistatud.

Dropdown

kõik artiklid

MOLDOVA EESTI COMMERCIAL COMPANY OÜ tegevusaruanne 2022

Moldova Eesti Commercial Company OÜ asutati 14.07.2011 aastal. Firma põhitegevusalaks onl ärinõustamine jm- juhtimisalane nõustamine. Jätkuvalt tegeldakse ka
ssb.ee
Moldova Eesti Commercial Company OÜ asutati 14.07.2011 aastal. Firma põhitegevusalaks onl ärinõustamine jm- juhtimisalane nõustamine. Jätkuvalt tegeldakse ka äriplaanide kirjutamisega alustavatele ja tegutsevatele ettevõtetele. Tegevus on keskendunud Moldaavia ja Eesti vahelistele majandussuhetele. Tegevuses on olulised kontaktid. Paraku koroona-puhangust tulenevalt pole olnud võimalik tegutseda.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.