Rohkema info nägemiseks:

Carolina Loog

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

HOITUD VÄÄRTUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Hoitud väärtus (registrikood 80347539) on asutatud aastal 2012 eesmärgiga väärtustada Eestimaa ressursse ja rikkust. MTÜ tegeleb põhiliselt ühiskondlikus korras ja vabatahtlikkuse alusel inimestele rakenduse leidmisega, hoolitsedes kaunite loodusmaastike, metsloomadele sobivate elupaikade säilimise ja vajalike juurdepääsude eest. 2022.aastal korraldasime rannaala koristamiseks kogukonnatalgud, mille käiguus paigaldasime KOV projektiga soetatud supelsilla ja korrastasime Meelva rannaala. Suve jooksul toimusid rannas pidevad hooldustööd ja rannaala parendamine, millesse

Dropdown

kõik artiklid

ABSOLUM OÜ tegevusaruanne 2022

Santum OÜ on registreeritud äriregistris novembris 2007.aastal. 2022. aastal majandustegevust ei toimunud Ettvõtte juhatus oli aruandeperioodil üheliikmeline.
ssb.ee
Santum OÜ on registreeritud äriregistris novembris 2007.aastal. 2022. aastal majandustegevust ei toimunud Ettvõtte juhatus oli aruandeperioodil üheliikmeline. Ettevõtte juhatusele aruandeperioodil tasusid ei makstud. Ettevõte plaanib tegevust jätkata.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.