Rohkema info nägemiseks:

Agu Rohtla

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
rentimine jms teenused, tooted, konsultatsioonid

TALLINN, E. VILDE TEE 140 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Vilde Koit tegevuse eesmärgiks on korteriomandi osaks oleva ehitise ja maatüki mõttelise osa ühine majandamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu tööd korraldab juhatus,mis on nelja liikmeline. Juhatuse tööd organiseerib juhatuse esimees. KÜ Vilde Koit asutati jaanuaris 2003. Käesolev majandusaasta aruanne on koostatud 2022 a. majandusaasta kohta. Korteriühistul maksevõlgnevust ei ole. Tarnijate arved ja muud maksed tasuti tähtaegselt. Pangalaenu ei ole võetud. Korteriomanike kvartalimaksed laekusid põhiliselt tähtaegselt. Esinesid ainult mõned viivitused.

Dropdown

kõik artiklid

G-SOUND OÜ tegevusaruanne 2022

G-Sound OÜ on loodud 2007 aastal Eesti erakapitalil põhinev osaühing. G-Sound OÜ tegutseb alates novembrist 2007. Osaühing asub aadressil Tallinn Järvevana tee
ssb.ee
G-Sound OÜ on loodud 2007 aastal Eesti erakapitalil põhinev osaühing. G-Sound OÜ tegutseb alates novembrist 2007. Osaühing asub aadressil Tallinn Järvevana tee 9f, Tallinn 11314 Osaühingu põhitegevusalaks on professioonaalse helitehnika rent ja teenuse pakkumine kultuuriüritustele. Toimub ka vähesel määral tehnika müük. Viimasel ajal oleme osutanud ka IT teenuseid. Kuna üritusi oli vähe ja sellega seoses polnud piisavalt tööd, siis langes ka käive. Oleme praktiliselt miinimumine vähendanud väljaminekuid lao püsimaksete arvelt, mis peaks tulevikus suurendama äriühingu finants võimekust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.