Rohkema info nägemiseks:

Heitti Uustalu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
linnukasvatus, põllumajandusloomad

VAMP OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ VAMP on teravilja-, kaunvilja- ja õlitaimeseemnete kasvatusega (EMTAK 0111) tegelev ettevõte, mis loodi 2008. aastal eesmärgiga tegeleda põllumajandusliku tootmisega. Osaühing rentis aruandeaastal põllumaid, kus kasvatas teravilja ja heintaimi. Põllumajanduslikud maad on hõlmatud PRIA kohustustega ja saadud seoses sellega ka riiklike toetusi. Müügitulu on saadud põllumajandussaaduste müügist. Äriühingul on 100% tütarettevõtte - Osaühing Kohatu Farmer. Äriühingu juhatus on 1-liikmeline. Aruandeaastal arvestati juhatuse liikmele töötasu kokku summas 17 894 eurot. OÜ VAMP on plaanib 2024.

Dropdown

kõik artiklid

KOHATU FARMER OÜ tegevusaruanne 2023

Osaühing Kohatu Farmer (edaspidi nimetatud Osaühing) registreeriti äriregistris 30.03.1998a. Osaühingu põhitegevusalaks on teravilja- (v.a riis) ja kaunviljaka
ssb.ee
Osaühing Kohatu Farmer (edaspidi nimetatud Osaühing) registreeriti äriregistris 30.03.1998a. Osaühingu põhitegevusalaks on teravilja- (v.a riis) ja kaunviljakasvatus; õlitaimeseemnete kasvatus (EMTAK 01111). Järgneval aastal plaanib Osaühing keskenduda teravilja kasvatusele. Teravilja osaline hoiustamine toimus Sipa Masinaühistus. Osaühing on Sipa Masinaühistu liige. Osaühingu juhatus oli aruandeaastal 1-liikmeline, juhatuse liikmele ei ole tasusid ega muid soodustusi arvestatud. Ettevõttes töötas aruandeaastal 2 töötajat, kelle palgafond oli 38 725 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.