Rohkema info nägemiseks:

Viktor Lõhmus

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TALLINN, GRANIIDI TN 25 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Graniidi 25 koosneb 20 korterist üldpinnaga 657.1m2. Korteriühistu põhitegevus on kommunaalmaksete vahendamine korteriomanikele ja remondi- ja heakorratööde tegemine. 2022 aastal.................. (2021 aastal teostati vammi tõrjet kahes korteris,palgivahetus ja tuulutusava tegemine. Suheldi kindlustusfirmaga hüvitise saamiseks vammitõrje töödeks.Kindlustusest hüvitist saada ei õnnestunud) 2022 aastaks lepiti kokku prügimaja ette tänavakivi paigladus ja jätkatakse kommunaalmaksete vahendamist korteriomanikele.

Dropdown

kõik artiklid

SNOB INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Snob Invest põhitegevuseks on kinnisvara vahendusteenus ja eritellimusel mööbli valmistamine ning kodutehnika müük. Aruandeperioodil kasvas müügikäive võrre
ssb.ee
OÜ Snob Invest põhitegevuseks on kinnisvara vahendusteenus ja eritellimusel mööbli valmistamine ning kodutehnika müük. Aruandeperioodil kasvas müügikäive võrreldes 2021 aastaga ja seda tänu aktiivsele kinnisvaraturule ja ettevõte lõpetas majandusaasta kasumiga. Ettevõttes töötab juhatuse liige üksinda ja talle maksti tasu 10158,- eur koos sotsiaalmaksuga ( 2021 aastal 9567,- eur). 2023. aastal on plaanis jätkata põhitegevusaladel ilma suuremate muutusteta, maksta tagasi laene vastavalt sõlmitud lepingutele ning lõpetada majandusaasta kasumiga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.