Rohkema info nägemiseks:

Riho Ever

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RIVEANTE OÜ tegevusaruanne 2022

Riveante OÜ peamiseks tegevusalaks on spordivarustuse müük Interneti teel läbi www.hobisport.ee asuva internetipoe. 2022. aruandeaastal ühingul töötajaid ei olnud ja juhatuste tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

VELO.CLUBBERS.EE MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Velo.clubbers.ee peamiseks tegevusalaks on rattaspordi harrastuse toetamine ja võimaldamine klubi liikmetele ning rattaspordiürituste korraldamine ja toetam
ssb.ee
MTÜ Velo.clubbers.ee peamiseks tegevusalaks on rattaspordi harrastuse toetamine ja võimaldamine klubi liikmetele ning rattaspordiürituste korraldamine ja toetamine. Tavapärastel Eesti võistlustel osaleti kolmapäevakutel, maratonidesarjades, Filter Temposõidu- ja Maanteekarikasarjas ja Tartu Maratoni rattavõistlustel. Arvukalt võeti osa nii Rõuge Tuurist kui ka Haanja 100-st. Reklaamiteenuste tulusid klubi klubi poolt hallatavas foorumis 2022. aastal ei olnud, sponsortulud suurenesid, kuid seoses klbuliikmete riiete ostu ja võistluse osavõtu toetustega oli klubi majandustegevuse tulem 2022.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.