Rohkema info nägemiseks:

Marina Fokina

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PLAMAR TIMBER OÜ tegevusaruanne 2022

Plamar Timber OÜ on asutud 2019 aastal. Realiseerimise netokäive 2022 aastal moodustas 594686 eurot. Kahjum-3901 eur. Põhitegevusaladpuidu ja puidu esmatöötlustoodete hulgimüük. Palgafond 2022.a. moodustas 31,9 tuh.eur. Keskmine töötajate arv oli 2 inimest. Juhatuse liige lisa soodustusi ei olnud.

Dropdown

kõik artiklid

FITNESKLUBI ERILINE MTÜ tegevusaruanne 2022

Fitnesklubi eriline tegutseb 2003 aastast. Tegevuse eesmärgina on tervistav-sportliku kasvatuse edendamise kaudu inimestevaimse ja kehalise joustamine. Eesmärgi
ssb.ee
Fitnesklubi eriline tegutseb 2003 aastast. Tegevuse eesmärgina on tervistav-sportliku kasvatuse edendamise kaudu inimestevaimse ja kehalise joustamine. Eesmärgina saavutamiseks ühingu ülesanneteks on spordi propaagerimine. Juhatuse liige ei ole töötasu ja lisasoodustusi ei omanud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.