Rohkema info nägemiseks:

Eigo Sõster

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
turva- ja valveteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

EIXTER KV OÜ tegevusaruanne 2022

2022.aastal oli ettevõtte põhitegevuseks haldustegevus. Ettevõttes palgalisi töötajaid ei ole. Juhatus töötasu ei saanud. Juhatusele soodustused puuduvad, samuti ei ole kokkulepitud kompensatsioonides juhatuse ennetähtaegsel vabastamisel.

Dropdown

kõik artiklid

EIXTER INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Majandusaastal 2022 oli ettevõtete põhitegevuseks investeerimine, investeeringute ja varade haldamine. Tegevus on olnud mitmekülgne ja edukas. Eixter Invest om
ssb.ee
Majandusaastal 2022 oli ettevõtete põhitegevuseks investeerimine, investeeringute ja varade haldamine. Tegevus on olnud mitmekülgne ja edukas. Eixter Invest omas järgnevaid tütarettevõtteid: - Meeskond Security OÜ, - Meeskond OÜ, - Eixter KV OÜ Samades tegevusvaldkondades on plaanis jätkata tegutsemist ka järgnevatel aastatel. Juhatusele soodustused puuduvad, samuti ei ole kokku lepitud kompensatsioonides juhatuse ennetähtaegsel vabastamisel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.