Rohkema info nägemiseks:

Hele-Ri Vikkisk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RONDIO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ RonDio põhitegevus oli jaekaubanduslik müük Eesti Vabariigis. OÜ RonDio on REPLAY kaubamärgi maaletooja ja esindaja.REPLAY kaubamärgi all toodetakse täiskasvanute ja laste vabaajariideid, teksaseid ning jalatseid. 2022.aastal jätkasime tavapärast tegevust ja kavatseme seda jätkata ka järgmisel aastal. Juhatuse liikmele on arvestatud 2022. aastal tasusid ei makstud ja keskmine töötajate arv oli 3.

Dropdown

kõik artiklid

FREUD OÜ tegevusaruanne 2022

Freud OÜ põhitegevuseks on kosmeetikatarvete jaemüük Eesti Vabariigis, olles kaubamärgi Jean D´aveze ametlik kosmeetikatoodete edasimüüja Eestis. Kõik tooted on
ssb.ee
Freud OÜ põhitegevuseks on kosmeetikatarvete jaemüük Eesti Vabariigis, olles kaubamärgi Jean D´aveze ametlik kosmeetikatoodete edasimüüja Eestis. Kõik tooted on registreeritud Eesti Tervisekaitseametis. OÜ Freud internetikauplus asub aadressil www.freud.ee 2022.aastal ettevõttes töötajaid ei olnud ning juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.