Rohkema info nägemiseks:

Jarno Kaupmees

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

FISK OÜ tegevusaruanne 2022

Fisk OÜ põhitegvuseks on kinnisvara ost, müügi vahendamine ja sellega seotud nõustamine tasu eest (kinnisvarabüroode tegevus EMTAk kood 68311). 2022. aasta müügitulu oli 12 175 eurot ning majandusaasta lõppes kahjumiga 11 296 eurot. 2023. a. majandusaastal jätkub firmal tegevus samal põhitegevusalal. Aastaaruande koostamisperioodil olulisis sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, toimunud ei ole. Fisk OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

ENERGY INVESTMENTS OÜ tegevusaruanne 2022

Energy Investments OÜ põhitegevusalaks 2022. a.majandusaastal oli: Kinnisvara ost, müük, vahendamine ja sellega seotud nõustamine tasu eest (kinnisvarabüroode
ssb.ee
Energy Investments OÜ põhitegevusalaks 2022. a.majandusaastal oli: Kinnisvara ost, müük, vahendamine ja sellega seotud nõustamine tasu eest (kinnisvarabüroode tegevus EMTAK kood 68311). Müügitulu põhitegevusest moodustas 31 790 eurot, aruandeaasta puhaskasumiks kujunes 50 377 eurot. Ettevõttel aruandeperioodil palgalisi töötajaid ei olnud ja juhatuse liikmele tasu arvestatud ei ole. Energy Investments OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.