Rohkema info nägemiseks:

Andrus Raun

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk jms teenused, tooted, konsultatsioonid

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU ANSEKÜLA MAARJA KOGUDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

EELK Anseküla Maarja Koguduse tegevuse peamiseks eesmärgiks on: 1. kuulutada evangeeliumi; 2. kasvatada oma liikmeid ja pooldajaid kristlikus ja EELK luterikiriku õpetuse tundmises ja vaimus, taotleda kristliku elu ja kõlbluse kasvu, ühendada ja kasvatada kristlasi evangeeliumi alusel; 3. teha kristlikku misjonitööd; 4. arendada hoolekannet ja heategevust, igati arendada koostööd teiste kogudustega; 5. luua kontakte ja arendada koostööd välisriikides olevate sõpruskogudustega. Nimetatud eesmärkide saavutamiseks on korraldatud regulaarselt jumalateenistusi, viidud läbi kiriklikke talitusi.

Dropdown

kõik artiklid

NAVISALM OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegeles Navisalm OÜ põhiliselt meedia vahendusteenusega ja audio-videotoodete müügiteenusega. Majandusaasta kasumiks kujunes 36 tuh eurot. Juhatu
ssb.ee
2022. aastal tegeles Navisalm OÜ põhiliselt meedia vahendusteenusega ja audio-videotoodete müügiteenusega. Majandusaasta kasumiks kujunes 36 tuh eurot. Juhatus on üheliikmeline, juhatuse liikme tasu oli 2022 aastal 8 611 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.