Rohkema info nägemiseks:

Erko Täht

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ET CONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ ET Consult on valdusettevõte, mille vallata on erinevate ettevõtete osalused. OÜ ET Consult konsolideerimisgruppi kuuluvad BPN LT UAB, OÜ Intense growth HUB, OÜ iRetail Eesti ja Cru Grupp OÜ. Nende ettevõtete põhitegevusaladeks on meediateenuste vahendus, turu-uuringute ja avaliku arvamuse küsitlused ning majutusteenuste osutamine ja toitlustus. OÜ ET Consult sidusettevõtete hulka kuuluvad Playground Advertising OÜ ja Intense Media Baltic SIA. 2022.aastal müüdi osalus firmas Crutoy OÜ ja bilansipäevajärgselt on ära müüdud ka osalus tütarettevõttes Cru Grupp OÜ. 2022.aastal oli OÜ ET

Dropdown

kõik artiklid

IRETAIL EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

iRetail Eesti OÜ põhiliseks tegevusalaks on kaubandus -ja teeninduskontseptsioonide loomine ja arendamine koostöös kaupmeeste ja teenindussektori ettevõttega.
ssb.ee
iRetail Eesti OÜ põhiliseks tegevusalaks on kaubandus -ja teeninduskontseptsioonide loomine ja arendamine koostöös kaupmeeste ja teenindussektori ettevõttega. Põhilisteks alamtegevusteks on kaubanduskontseptsioonide projekteerimine ja arendus, ostukäitumisuuringute läbiviimine ning kaubandusvaldkonna konsultatsiooniteenused. Müügitulu 2022 aastal oli 19 035 eurot, majandusaasta kahjumiks kujunes 9 907 eurot. 2023 jätkame ettevõtte arendusega ning investeerime uute teenuste ja partnersuhete arendusse, et oma tänaseid ja tulevaid kliente veelgi paremini ja kaasaegsemalt teenindada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.