Rohkema info nägemiseks:

Lev Polyakoff

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kinod ja teatrid, teater, kino, kontsert, teatrid, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

EIM CONSULTING OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ EIM Consulting alustas tegevus 2011 aastal. Firma töötab Eestis. OÜ EIM Consulting põhitegevusalaks Arhitekti- ja inseneritegevused; teimimine ja analüüs. Keskmine töötajate arv 2022.a. on 1 inimest.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, LIIKURI TN 5B KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Tallinn, Liikuri tn 5b korteriühistu on 2020. aastal asutatud korteriomanike mittetulundusühistu. Tema tegevuse eesmärgiks on Tallinnas, Liikuri tn 5b asuva el
ssb.ee
Tallinn, Liikuri tn 5b korteriühistu on 2020. aastal asutatud korteriomanike mittetulundusühistu. Tema tegevuse eesmärgiks on Tallinnas, Liikuri tn 5b asuva elamu (väljaarvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva ( teeninda- miseks vajaliku ) maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele seoses eluruumi kasutamisega, teenuste osutamisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.