Rohkema info nägemiseks:

Ain Pert

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
autokaupade ja -varuosade hulgimüük jms teenused, tooted, konsultatsioonid

AP HALDUS OÜ tegevusaruanne 2022

AP Haldus osaühing on asutatud oktoobris 2011. Aruandeperioodil oli ettevõttes tööl üks töötaja ja juhatuse liikmele tasusid ei makstud. Palgakulude kogusumma aruandeaastal koos maksudega kokku oli 8 828 eurot. Aruandeperioodil tegeles ettevõte peamiselt mootorsõidukite varuosade müügiga ning sõidukite hoolduse ja remondiga. Ettevõtte juhtkond on lisaks otsimas uusi tegevusi.

Dropdown

kõik artiklid

TEBURU OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte alustas tegevust 2011.a. märtsis. Uue tegevusena lisandus 2019. aastal mööbli valmistamine eriprojektidena. Sama tegevusega jätkab Teburu OÜ ka 2022.
ssb.ee
Ettevõte alustas tegevust 2011.a. märtsis. Uue tegevusena lisandus 2019. aastal mööbli valmistamine eriprojektidena. Sama tegevusega jätkab Teburu OÜ ka 2022. aastal. Seisuga 31.12.2022 oli Teburu OÜ omakapital väiksem kui pool osakapitalist ning lühiajalised kohustused ületasid käibevara. Juhtkonna hinnangul ei eksisteeri ettevõttte tegevuse jätkuvuse suhtes ebakindlust sest tegemist oli ettevõtte sisenemisega uuele tootmisalale. Aasta lõpu ja uue aasta alguse käivete põhjal on tagatud omakapitali taastamine 2023.a. jooksul. Lisaks sellele on võetud kulud range kontrolli alla ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.