Rohkema info nägemiseks:

Tiina Post

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
spordirajatised, sport, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

TERRAROSSA OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing TerraRossa alustas oma tegevust 16.juunil 2009. aastal. OÜ põhitegevuseks on tennise õpetamine lastele ja täiskasvanutele, tennisega seotud projektide ja võistluste läbiviimine. OÜ TerraRossa osutas 2022. aastal teenust Kuupall Tennisekoolile. Ettevõtte kogukäibeks 2022.aastal kujunes 11 610 eurot. Majandustegevuse tulemusena tekkis kahjum 2 903 eurot. Osaühingus TerraRossa 2022.aastal töötasualaseid väljamakseid ei tehtud. Osaühingu juhatus on kaheliikmelina ja ei ole tasustatud.

Dropdown

kõik artiklid

MEELDIVAD ASJAD MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Meeldivad asjad alustas oma tegevust 2013. aasta oktoobris. Ühingus on 1 liige, kes kuulub ka MTÜ juhtkonda. MTÜ eesmärgiks on tennisespordi edendamine ja
ssb.ee
MTÜ Meeldivad asjad alustas oma tegevust 2013. aasta oktoobris. Ühingus on 1 liige, kes kuulub ka MTÜ juhtkonda. MTÜ eesmärgiks on tennisespordi edendamine ja sportliku tegevuse arendamise kaudu sportlike eluviiside propageerimine ning seeläbi rahva kehalise ja vaimse jõu taastamine ja tõstmine. Oma eesmärkide saavutamiseks teostab klubi järgnevaid tegevusi: (cid:127) sportliku ja tervisliku vabaaja veetmise korraldamine (cid:127) tennise harrastamiseks treening- ja võistlustingimuste loomine ning võistluste korraldamine (cid:127) vajaliku spordivarustuse hankimine ja hooldamine (cid:127)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.