Rohkema info nägemiseks:

Juri Stupin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
jahiehitus, paadiehitus

AVANPORT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Avanport asutati 2007.a. 2008-l aastal alustati majandustegevusega . OÜ Avanport põhitegevuseks on väikelaevajuhtide väljaõpe. Aruandeaasta ajal majandustegevust ei toimunud. Väljamakseid juhatuse liikmetele ei tehtud. Omakapital 31. detsembri 2022 aasta seisuga oli 5 987 eurot. Oma osasid pole omandanud või tagatiseks võtnud.

Dropdown

kõik artiklid

KIVIMETSA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Kivimetsa asutatud 10.04.2013.a. MTÜ teostab oma liikmete kruntide teenindamiseks vajalike üldkasutavate ehitiste ja rajatiste ühine majandamine. MTÜ Kivime
ssb.ee
MTÜ Kivimetsa asutatud 10.04.2013.a. MTÜ teostab oma liikmete kruntide teenindamiseks vajalike üldkasutavate ehitiste ja rajatiste ühine majandamine. MTÜ Kivimetsa eesmärgiks on võimaldada oma liikmetel ja nende perekondadel veeta oma puhkust ja vaba aega ning MTÜ liikmete kruntide teenindamiseks vajalike üldkasutatavate ehitiste ja rajatiste (teed, elektrialajaam madalpingeliinid, pumbajaam, magistraalveetrassid, üldpirdeaed ja väravad, kraavid liigvee eemaldamiseks) ühine majandamine. MTÜ Kivimetsa jatkab oma tegevus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.