Rohkema info nägemiseks:

Virgo Roasto

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
personali valik, renttööjõu vahendamine

TASTY MEDIA OÜ tegevusaruanne 2022

Tasty Media OÜ asutati 15.07.2010. Ettevõte põhiliseks tegevusalaks on algselt olnud tugiteenuste osutamine teistele grupi ettevõtetele. Viimastel aastatel on ettevõtte rentinud sõidukeid ning osutanud finantsjuhtimise ja projektijuhtimise teenuseid. Kuna äritegevusest on üle viidud emaettevõttesse, siis 2023. aastaks igapäevast majandustegevust ei planeerita.

Dropdown

kõik artiklid

MAXIMUS CONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Maximus Consult on tänaseks tegutsenud üle 12 aasta. Ettevõte on kogu oma tegevusperioodi jooksul olnud kasumlik. Täna on OÜ Maximus Consult pikaajaline str
ssb.ee
OÜ Maximus Consult on tänaseks tegutsenud üle 12 aasta. Ettevõte on kogu oma tegevusperioodi jooksul olnud kasumlik. Täna on OÜ Maximus Consult pikaajaline strateegiline eesmärk kasvatada eelkõige majutusteenuse ja sellega kaasnevate teenuste müügitulu. 2022 aastal moodustas suure osa ettevõtte müügitulust ka insener-tehniliste kommunikatsioonide projekteerimine ja ehituse projektijuhtimise teenus. Ettevõtte vabad vahendid on investeeritud erinevatesse finantsvaradesse. 2022 majandusaasta jooksul vähendati oluliselt autorenditeenuste mahtu. 2023 aastal sulgeme valdavalt autorendi teenuse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.