Rohkema info nägemiseks:

Ahto Kiik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
rautamine, hobuserautamine, värkimine, hobuste värkimine, hobuserautaja jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ARUJAAGU TALU OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Arujaagu talu loodi 2017. aasta augustis eesmärgiga pakkuda nii era- kui juriidilistele isikutele loomadega tutvumise võimalust. Külastati lasteaedu üle Eesti. Alates 2020. aastast OÜ Arujaagu talu põhitegevus muutus - lamba- ja kitsekasvatus ning selle edendamine. Ettevõte taotles edukalt PRIA-lt noorte põllumajandustootjate tegevuse alustamise toetust ning alustas põhivarade soetamisega. OÜ Arujaagu talu juhatus on ühe liikmeline. 2022. aastal juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

CABALLERO OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Caballero alustas tegevust 2009. aastal sepateenuste pakkumisega. 2022. aastal pakuti sepateenust suurematele tallidele üle Eesti ning ka väiksematele
ssb.ee
Osaühing Caballero alustas tegevust 2009. aastal sepateenuste pakkumisega. 2022. aastal pakuti sepateenust suurematele tallidele üle Eesti ning ka väiksematele eraisikutest hobuseomanikele. 2017. aasta teisest poolest pakutakse ka arboristi teenuseid. OÜ Caballero juhatus on ühe liikmeline. 2022. aastal juhatuse liikmele töötasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.