Rohkema info nägemiseks:

Janina Kuksova

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ANKUR APARTMENTS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Ankur Apartments asutati aastal 2013.a. Ettevõtte peamiseks tegevuspiirkonnas on Ida-Virumaa region, tegevusalaks on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. OÜ Ankur Apartments lõpetas aruandeaasta kahjumiga 44 441 eurot. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

MEREKOHVIK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Merekohvik asutati aastal 2020. Ettevõtte peamiseks tegevuspiirkonnaks on Ida-Virumaa regioon, tegevusalaks on täielik restoraniteenindus(toidu valmistamine
ssb.ee
OÜ Merekohvik asutati aastal 2020. Ettevõtte peamiseks tegevuspiirkonnaks on Ida-Virumaa regioon, tegevusalaks on täielik restoraniteenindus(toidu valmistamine ja kliendile serveerimine istekohtadega siseruumides). 2022 aastal moodustas OÜ Merekohvik müügitulu 378 762 eurot. OÜ Merekohvik lõpetas aruandeaasta kasumiga 1549 eurot. Juhatuse likmetele tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.