Rohkema info nägemiseks:

Kairi Nõmmemees

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused, maanteetranspordi teenused, Sõitjatevedu

PUHKEPESA HALDUS MTÜ tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Puhkepesa Haldus alustas oma tegevust 2018 aastal. Ühingu eesmärgiks on selle liikmete ühistest huvidest lähtudes omada, majandada, hooldada ja hallata Hiiumaa vallas Tahkuna külas Viktoria tee 18 kinnistul asuvat pumbamaja ning tagada Ühingu liikmetele veega varustamine ja koostöö edendamine Ühingu liikmete vahel vastastikust huvi pakkuvates küsimustes. Mittetulundusühingu Puhkepesa Haldus juhatus on kolme liikmeline. Juhatuse liikmetele kompensatsioone ja tasusid aruande perioodil makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

TRITEMPORA MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ TriTempora asutati aastal 2008.aastal. Juhatus on 2-liikmeline. MTÜ aitab korraldada kohaliku elu edendamist erinevate projektidega. MTÜ põhikirjalistes t
ssb.ee
MTÜ TriTempora asutati aastal 2008.aastal. Juhatus on 2-liikmeline. MTÜ aitab korraldada kohaliku elu edendamist erinevate projektidega. MTÜ põhikirjalistes tegevustes lähtutakse KOV arengukavast, ning tehakse mitmes meetmes olulist koostööd, et aidata täita sellest tulenevaid eesmärke. MTÜ TriTempora on jätkusuutlik. 2024.aastal on plaanis jätkata samas suunas osaledes erinevates projektides.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.