Rohkema info nägemiseks:

Tatjana Mamontova

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kalandus, toiduainetetööstus

ATK GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ ATK Group on alustanud tegevust novembris 2009.a. Omakapital kuulub 100% Eesti omanikule. Ettevõtte tegevuse põhilalad on kalade ja kalatoodete hulgimüük. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ ATK Group tulu kaupade müügitulu 0euro. Personal ATK Group OÜ juhatus koosneb ühest liikmest, väljamaksed juhatuse liikmele ei ole tehtud. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks OÜ ATK Group põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on uue äriidee otsimine ja realiseerimine.

Dropdown

kõik artiklid

VALKET OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Valket-L põhitegevuseks on kalatoodete jäemüük. 2022 aastal oli OÜ Valket-Lrealiseerimise netokäive 90 979 eurot. 2023 aastaks kavandame sureneda realiseeri
ssb.ee
OÜ Valket-L põhitegevuseks on kalatoodete jäemüük. 2022 aastal oli OÜ Valket-Lrealiseerimise netokäive 90 979 eurot. 2023 aastaks kavandame sureneda realiseerimise netokäive 1,1 korda, võrreldes aastaga 2022. Aruandeaastal investeringuid, uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid ei tehtud. OÜ Valket-L aastal 2022 oli 1 töötaja. 2022. aastal juhatuse liikmetele liikmetasu pole välja makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.