Rohkema info nägemiseks:

Kaisa Heinla

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
peanaha ravi, juuksehooldustooted, juuksehooldus, juuksemask, juuksepalsam, juuste seerumid, juuksepalsamid, hooldavad šampoonid, juuksepalsamid- ja maskid, john masters organics

TALLINN, TARE TN 5 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Majandusaasta tegevus eesmärk on korteriomanike osaks olevate ehitiste ja maa ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu tööd korraldab juhatus. 2022. aastal tegeles KÜ majade ning nende juurde kuuluva maa haldamise, hooldamise ning vajalike remondi- ja heakorratööde korraldamisega. Alates 2021 aasta märtsist on ühistu püsivaks kuluks laen tähtajaga 5 aastat. Elektrileping firmaga Eesti Energia AS, vee ja kanalisatsiooni leping firmaga AS Tallinna Vesi, prügiveo leping on Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus AS-ga. Juhatuse liikmele 2022.

Dropdown

kõik artiklid

SAXAR OÜ tegevusaruanne 2022

Saxar OÜ on loodud 19.detsember 2017. Firma pakub Tallinna kesklinnas kvaliteetset ja igakülgset juuksuriteenust naistele, meestele ja lastele.
ssb.ee
Saxar OÜ on loodud 19.detsember 2017. Firma pakub Tallinna kesklinnas kvaliteetset ja igakülgset juuksuriteenust naistele, meestele ja lastele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.