Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Ress

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
puuvill, Kummiga aluslinad, uudised, Koduleht, tekstiil, tallinn, uudiste arhiiv, palume vabandust, katusepapi, 4/1

EESTI TEKSTIIL AS tegevusaruanne 2022

Eesti Tekstiil AS on asutatud 1996. aastal. Ettevõte põhitegevuseks oli aruandeperioodil seotud moe- ja tarbekaupade kujundamisega. Varasemalt loodud kliendisuhted jätkuvad ka 2022. aastal. Eesti Tekstiil AS põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on keskendumine aktsiaseltsil olemasolevate kliendisuhete hoidmisele ja tugevdamisele ning võimalusel ka uute kliendisuhete loomisele. Ettevõttel on kaks töötajad. Juhatuse liige ei ole saanud töötasu.

Dropdown

kõik artiklid

PRIME ANALYTICS OÜ tegevusaruanne 2022

Prime Analytics OÜ asutati 2020.aasta veebruaris. Ettevõtte tegevus on suunatud ärinõustamisele. Prime Analytics OÜ meeskond koosneb oma ala tunnustatud analüüt
ssb.ee
Prime Analytics OÜ asutati 2020.aasta veebruaris. Ettevõtte tegevus on suunatud ärinõustamisele. Prime Analytics OÜ meeskond koosneb oma ala tunnustatud analüütikutest. 2020. aastal käivitati valuuta turgude analüüs, mida on õnnesunud edukalt Euroopas turustada. Prime Analytics investeerib fondi valitsemise platvormi ning Ipohub OÜ IT-projekti arendamisesse pikaajalise perspektiiviga. 2021.aasta juulis asutati tütarettevõtte PA Assets Investment OÜ 100%-lise osalusega. Ettevõttes töötab kaks töötajaid, sh ka saab tasu juhatuse liige.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.