Rohkema info nägemiseks:

Ruth Rahe-Kruis

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
personali valik jms teenused, tooted, konsultatsioonid

EURO PROJECT SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2023

Euro Project & Detach OÜ asutati 20.01.2010 ning majandustegevusega alustati samal aastal. 18.11.2014.a. muudeti äriühingu nimi Euro Project Solutions OÜ-ks. Osaühingu põhitegevusalaks on EMTAKi järgi muu teenindus ehk 96099. Aruandeaastal majandustegevust ei toimunud. Juhatus koosneb ühes liikmest. Juhatuse liikme tegevust 2023. aastal ei tasustatud. Aruandeperioodil ettevõttel töötajaid ei olnud.

Dropdown

kõik artiklid

MARON PROJEKTID OÜ tegevusaruanne 2023

Maron Projektid OÜ asutati 23. augustil 2017 ning majandustegevust alustati samal aastal. Osaühingu põhitegevuseks on EMTAKi järgi kinnisvara üürileandmine ja
ssb.ee
Maron Projektid OÜ asutati 23. augustil 2017 ning majandustegevust alustati samal aastal. Osaühingu põhitegevuseks on EMTAKi järgi kinnisvara üürileandmine ja käitus ehk 68201. Kavas on jätkata samal tegevusalal. Aastal 2023 jätkus korterite väljaüürimine ja müüdi üks kinnistu ning korter. Aastal 2024 jätkub korterite väljaüürimine ja on plaanis soetada kinnisvara. Juhatus koosneb ühest liikmest. Aruandeperioodil ettevôttel töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmele tasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.