Rohkema info nägemiseks:

Raimond Strastin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SAUEKLIINIK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sauekliinik on loodud 2010 a. EAS sihtfinantseeringu kaasabil. Ettevõte pakub lemmiklooma raviteenust ning tarvikuid Saue linnas. Lisaks pakub ettevõte projektijuhtimise teenust.

Dropdown

kõik artiklid

AIANDUSKLASTER MTÜ tegevusaruanne 2022

Aiandusklaster MTÜ on saanud heakskiitmise Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu innovatsiooniklastri toetuse tege
ssb.ee
Aiandusklaster MTÜ on saanud heakskiitmise Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu innovatsiooniklastri toetuse tegevuskava rakendamiseks 06.märts 2017. Tegevuskava üldiseks eesmärgiks on efektiivistada aianduslikku tootmist teadmistepõhiselt nõnda, et samaaegselt suureneks saagikuse stabiilsus ja paraneks saagi kvaliteet ning väheneks surve ümbritsevale keskkonnale. Efektiivsema tootmise läbi suurendatakse puu- ja köögiviljadega isevarustatuse taset ja tootjate ekspordivõimekust, mis on Eesti aiandussektori arengukava 2015-2020 eesmärkideks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.