Rohkema info nägemiseks:

Andro Kuusk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KAMALAK OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022.a. majandustegevust pole toimunud. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal müügitulu ei olnud. Personal OÜ LAK Trade majandusaastal töötajaid ei olnud. 2022.aastal töötasusid ei makstud.Osaühingus on kaks juhatuse liiget. Juhatuse liikmetele tasu ei ole makstud. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Kamalak OÜ omanikel on endiselt plaan alustada investeerimistega, hektel omanikud täiendavad ennast praeguse põhitöö kõrvalt selles valdkonnas ning otsivad võimalusi peatseks alustamiseks.

Dropdown

kõik artiklid

POUCHMAN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ POUCHMAN on moodustatud eesmärgiga Tulud 0 EUR, kulud 3 EUR ja kasum 0 EUR. 2022 aktiivset äritegevust ei toimunud ja müügitulu ei tekkinud. Personal OÜ-
ssb.ee
OÜ POUCHMAN on moodustatud eesmärgiga Tulud 0 EUR, kulud 3 EUR ja kasum 0 EUR. 2022 aktiivset äritegevust ei toimunud ja müügitulu ei tekkinud. Personal OÜ-s Pouchman töötajaid ei olnud, kuna ettevõte tegevus on alles algjärgus. Juhatuses on kaks liiget, juhatusele tasu ei ole makstud. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks on alustada aktiivse majandustegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.