Rohkema info nägemiseks:

Carmen Lillepea

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PÄIKESE MAJA MTÜ tegevusaruanne 2022

Päikese Maja Mittetulundusühing asutati 08.07.2009.a. Päikese Maja Mittetulundusühing põhieesmärgiks on külaelu arendamine, tervislike eluviiside propageerimine, silmaringi laiendamine ja huvialane tegevus: koolituste, ringide, laagrite ja laatade korraldamine. Tehtavad tegevused : - lastele ja noortele suunatud piirkondlike projektide ja programmide väljatöötamine ning elluviimine, - laste ja noorte heategevuslike ürituste korraldamine, - koostöö arendamine riigi- ja omavalitsusorganite, teiste avalik- ja eraõiguslike juriidiliste isikutega, - koolituste ja teavitusürituste korraldamine.

Dropdown

kõik artiklid

VAHVA PLEKKSEPP OÜ tegevusaruanne 2022

Vahva Plekksepp OÜ on asutatud 2010.a. mais. Ettevõte alustas tegevust 2011.a. märtsis. Ettevõtte põhitegevuseks on pleki kantimine ja valtsplekkkatuste valmis
ssb.ee
Vahva Plekksepp OÜ on asutatud 2010.a. mais. Ettevõte alustas tegevust 2011.a. märtsis. Ettevõtte põhitegevuseks on pleki kantimine ja valtsplekkkatuste valmistamine ning paigaldamine ja terasplekktoodete müük. Klientideks on juriidilised ja füüsilised isikud. 2022.aastal jätkus majandustegevus. Osaühingu 2022. aasta müügitulu oli 340 953 (2021: 405 773) eurot. Aruandeaasta lõppes kasumiga 699 eurot (2021: kahjum -3007) eurot. Osaühing osutas pleki kantimise ja valtskatuste valmistamise ja paigaldamise teenust ja terasplekktoodete müüki, Teenust osutasid omanikud-juhatuse liikmed.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.