Rohkema info nägemiseks:

Jevgeni Ivanov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
toiduainete hulgimüük, kaubandus ja teenused

HAGRIV OÜ tegevusaruanne 2022

Hagriv OÜ asutati 23.01.2013.a. ning ettevõtte põhitegevuseks on arvutialased konsultatsioonid. Aastal 2023 plaanime astuda uutele turgudele ja tegusaladele. 2022 aastal ettevõttes palgalisi töötajaid ei olnud ja töötasu ei arvestatud, samuti juhatuse liikmele tasusid makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

NORDONE OÜ tegevusaruanne 2022

Nordone OÜ asutati 23.12.2010.a. Aruandvaperioodi põhitegevusteks olid arvutialased konsultatsioonid ja muud mujal liigitamata äritegevust abistavad tegevused
ssb.ee
Nordone OÜ asutati 23.12.2010.a. Aruandvaperioodi põhitegevusteks olid arvutialased konsultatsioonid ja muud mujal liigitamata äritegevust abistavad tegevused ning muud veondust abistavad tegevused.. 2022 aastal ettevõttes täistöökohaga töötas üks juhatuse liige kellele ei arvestati teenustasu. Aastal 2023 plaanitakse võta töötajat täistöökohaga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.