Rohkema info nägemiseks:

Ruth Jaama

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

BLURR EVENT OÜ tegevusaruanne 2022

BLURR Event on asutatud 2019 aasta novembris ning peamiseks tegevusalaks on üritusturundus. Ettevõtte tööd korraldab 2-liikmeline juhatus. Teenuseid pakuti nii müügi ja turunduse vallas. Teenuseid osutati mitmetele erinevatele ettevõtetele. Ettevõtte plaanib tegevuse peatada seoses kasumlike projektidega puudumisega. Juhatus otsib uusi ärisuundi äritegevusega jätkamiseks.

Dropdown

kõik artiklid

VANASAUNA MTÜ tegevusaruanne 2022

Vanasauna MTÜ (registrikood 80604686) on asutatud 08.12.2021 peamise eesmärgiga järk-järguliselt viia ellu ja rajada kogukonna hüvanguks külaplats (mängu- ja sp
ssb.ee
Vanasauna MTÜ (registrikood 80604686) on asutatud 08.12.2021 peamise eesmärgiga järk-järguliselt viia ellu ja rajada kogukonna hüvanguks külaplats (mängu- ja sporditegevused), mis aitab kaasa ühistegevusi väärtustavale ja ühtehoidva kogukonna tekkeks. Külaplats asub Jõelähtme valla Liivamäe küla Vanasauna asumis kogukonna elukeskkonna keskel Jõelähtme vallale kuuluval üldkasutaval maal (lähiaadress: Vanasauna tee 52). Vastavalt vajadusele ning koostöös teiste piirkonna ühendustega osaletakse ka pirkonna eluolu puudutavate küsimuste artueludes.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.