Rohkema info nägemiseks:

Siim Keskpalu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SIERRA INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegevus 2022. aastal oli põhiliselt kinnisvara rent ja finantsseisu saab hinnata heaks. 2022. aastal uusi kinnivarainvesteeringuid ei tehtud. Samuti alustas ettevõte kinnisvaratehingute vahendamist, mis oli edukas. Järgneval aastal on plaanis jätakata samas suunas ja otsida tootlike kinnisvaraobjekte kuhu investeerida, samuti jätkatakse kinnisvara tehingute vahendamist.

Dropdown

kõik artiklid

SK SALES OÜ tegevusaruanne 2022

SK Sales OÜ tegeleb varahaldamise ja erinevate investeeringutega. Uuel majandusaastal otsitakse aktiivselt erinevaid investeerimise võimalusi. Seisuga 31.12.2
ssb.ee
SK Sales OÜ tegeleb varahaldamise ja erinevate investeeringutega. Uuel majandusaastal otsitakse aktiivselt erinevaid investeerimise võimalusi. Seisuga 31.12.2022 ei olnud ettevõtte palgal ühtegi töötajat.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.