Rohkema info nägemiseks:

Malle Jürilo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
helmed, juveelid ja ehted

HINGETEE OÜ tegevusaruanne 2023

Hingetee OÜ on asutatud 23. novembril 2014. aastal. Ettevõte on loodud, et pakkuda inimestele, kes soovivad lahendada oma emotsionaalseid või füüsilisi probleeme, professionaalse terapeudi poolt juhendatud tervendavaid rännakuprotsesse. 2016. aastal, seoses akrediteeringu saamisega The Journey rahvusvaheliselt ettevõttelt, sai avatud Hingetee praksis. Eelneval majandusaastal sai taasvärskendatud algne akrediteering. Lisandunud teenustena on Hingetee OÜs biosensoorse psühholoogia praktikad, trauma kehatöö ja kogemusnõustamine. 2023. aastal jätkati oma põhitegevusega. Välja töötamisel on

Dropdown

kõik artiklid

HÕBELO OÜ tegevusaruanne 2023

Hõbelo OÜ osutas 2023. aastal raamatupidamisteenust ning valmistas väärismetallist käsitööehteid. Hõbelo OÜ-s oli palgal 1 töötaja.
ssb.ee
Hõbelo OÜ osutas 2023. aastal raamatupidamisteenust ning valmistas väärismetallist käsitööehteid. Hõbelo OÜ-s oli palgal 1 töötaja.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.