Rohkema info nägemiseks:

Agu Trofimov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
taimekasvatus, ehitus, ehitamine

KADRINA VALD, VIITNA KÜLA, KASE KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Kadrina vald, Viitna küla, Kase korteriühistu asutati 2017 aastal. Korteriühistu tegeleb korterelamu haldamise ja korrashoiuga. Korteriühistu 2022 aasta majandusaasta aruanne on koostatud vastavuses Eesti finantsaruandluse standardiga ning see annab õiglase ülevaate korteriühistu tegevusest, finantsolukorrast ja rahavoogudest. Raha pangas seisuga 31.12.2022 summas 14 509 eur. Laekus korteriomanikelt majandus- ja haldustasu 1 290 eur. Sihtotstarbelist remonditasu laekus 3 555 eur. Remondifondi raha ei kulutatud. Remondifondi jääk 11 769 eur. Halduskuludeks kulutati 760 eur sh.

Dropdown

kõik artiklid

HEAT SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aasta möödus ettevõttele tootearenduse tähe all, kus valmis saadi kahe (C- ja D-) prototüübiga päikese soojusenergia kasutamise suunal, millede valmimisega
ssb.ee
2022 aasta möödus ettevõttele tootearenduse tähe all, kus valmis saadi kahe (C- ja D-) prototüübiga päikese soojusenergia kasutamise suunal, millede valmimisega ei jõutud paraku hooaega, et neid turustada oleks olnud võimalik. astaks 2023 on ettevõttel müügikõlbulik toode, millega saab hooajal eksporditurule minna.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.