Rohkema info nägemiseks:

Katrin Reinvere

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MESILA PERESELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal MTÜ Mesila Pereseltsis jätkus liikmete poolt suguvõsa uurimine, andmete kogumine, süstematisserimine, materjalide väljaandmine ja levitamine. Mesila Pereselts on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing kuid covid pandeemia tõttu on järgmise kokkutuleku toimumise aeg siiani lahtine. Ettemakstud osavõtutasud on talletatud ja selle kohta peetakse arvestust. Mõned osavõtutasusud on vastavalt taotlusele tagasi makstud.

Dropdown

kõik artiklid

RE.VE.MEDIA MTÜ tegevusaruanne 2022

re.ve.media mtü põhitegevuseks on heli- ja kirjanduslik looming s.h. ajakirjanduslik tegevus ning selleks vajalikud abitegevused (materjali kogumine,noodigraafi
ssb.ee
re.ve.media mtü põhitegevuseks on heli- ja kirjanduslik looming s.h. ajakirjanduslik tegevus ning selleks vajalikud abitegevused (materjali kogumine,noodigraafika, partituuride köitmine, teksti tõlkimine,meedia jm) re.ve.media mtü on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.