Rohkema info nägemiseks:

Ludvig Tasane

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LT KONSULTATSIOONID OÜ tegevusaruanne 2022

LT Konsultatsioonid OÜ peamisteks tegevusvaldkondadeks on fotograafiaalane tegevus ning investeerimine. Majandusaasta kahjum oli 182 914 eurot. Majandustulemust mõjutas suuresti finantsinvesteeringutes saadud kahjum. Ettevõttes on üks töötaja kellele maksti töötasusid 19 214 eurot. Juhatuse liikmele tasusid ei makstud. LT Konsultatsioonid OÜ jätkab tegevust samades tegevusvaldkondades.

Dropdown

kõik artiklid

KUKLIMULGI OÜ tegevusaruanne 2022

Kuklimulgi OÜ alustas oma tegevust novembris 2016. Ettevõtte tegeleb fotograafiateenuste pakkumisega. Majandusaasta kasum oli 6928 eurot ja müügitulu 39 891 eu
ssb.ee
Kuklimulgi OÜ alustas oma tegevust novembris 2016. Ettevõtte tegeleb fotograafiateenuste pakkumisega. Majandusaasta kasum oli 6928 eurot ja müügitulu 39 891 eurot. Ettevõttes aruandeperioodil töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmele tasusid ei makstud. Järgneval majandusaastal jätkab Kuklimulgi OÜ tegevust samas tegevusvaldkonnas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.