Rohkema info nägemiseks:

Imre Tiks

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused, ehitusfirmad

TÕRMA JAHISELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Tõrma Jahiseltsi põhitegevuseks on 1. Ulukifauna sihipärane kasutamine 2. Ulukihoolde teostamine 3. Tõrma Jahiseltsi liikmeskonna optimaalse arvukuse tagamine ja järelkasvu väljaõpetamine Mittetulundusühingus Tõrma Jahiselts oli 2022. aastal 31 liiget. 2022. aastal korraldas Tõrma Jahiselts oma liikmetele laskeharjutusepäeva. Mittetulundusühingu Tõrma Jahiselts eesmärgiks on : 1. Seltsi liikmete loodus-, koolitus-, kultuuri- ja jahindushuvil põhineva ühistegevuse korraldamine Mittetulundusühingus töötajaid ei ole. Juhatuse liikmetele tasusid ei ole makstud.

Dropdown

kõik artiklid

JÄRNI JAHIKESKUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Järni Jahikeskus põhitegevuseks on : jahitegevuse ja jahilaskespordi arendamine ja arengule kaasaaitamine. Mittetulundusühingus Järni Jahik
ssb.ee
Mittetulundusühingu Järni Jahikeskus põhitegevuseks on : jahitegevuse ja jahilaskespordi arendamine ja arengule kaasaaitamine. Mittetulundusühingus Järni Jahikeskus oli 2022. aastal 3 liiget. 2022.aastal mittetulundusühingus Järni Jahikeskus majandustegevust ei toimunud. Mittetulundusühingus töötajaid ei ole. Juhatuse liikmetele tasusid ei ole makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.