Rohkema info nägemiseks:

Elvis Grüner

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

AUTOSTAAP LASNAMÄE OÜ tegevusaruanne 2022

Autostaap Lasnamäe OÜ registreeriti 2018 aasta lõpus. Autoremonditöökojale renditi ruumid Osmussaare tänaval ja töödega alustati 2019. aasta veebruaris. 2022. aastal lõpetas ettevõte positiivse majandustulemusega.

Dropdown

kõik artiklid

AUTOSTAAP OÜ tegevusaruanne 2022

Autostaap OÜ asutati 09.08.2012 ja põhitegevuseks on autode remont ja hooldus.Ettevõttes töötab keskmiselt kolm töötajat, hooajatöödel(sügisel ja kevadel) kasut
ssb.ee
Autostaap OÜ asutati 09.08.2012 ja põhitegevuseks on autode remont ja hooldus.Ettevõttes töötab keskmiselt kolm töötajat, hooajatöödel(sügisel ja kevadel) kasutame käsunduslepingu ja töövõtulepingu alusel teenuse osutajaid. 2019 aastal ettevõte laienes ja avati töökoda Lasnamäel. 2023 aastal jätkame autoremondi teenusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.