Rohkema info nägemiseks:

Ingrid Tiido

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PALOLEM OÜ tegevusaruanne 2022

Palolem OÜ on 01.11.2011. asutatud ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on konsultatsiooniteenuste osutamine. Ettevõtte majandustegevus oli majandusaasta aruande aluseks oleval perioodil kasumlik. Palolem OÜ eesmärk järgneval majandusaastal on suurendada käivet ja ettevõtte kasumlikkust. Palolem OÜ kuulub 100 %-lt Eesti kodanikest eraisikutele.

Dropdown

kõik artiklid

LEPITUSE INSTITUUT MTÜ tegevusaruanne 2022

2017. aastal asutati Lepituse Instituut, asutamiskoosolek toimus oktoobris. 2018. aastal alustasime koostöös AL-Institutega koolituste planeerimist. Toimus 3-p
ssb.ee
2017. aastal asutati Lepituse Instituut, asutamiskoosolek toimus oktoobris. 2018. aastal alustasime koostöös AL-Institutega koolituste planeerimist. Toimus 3-päevane perelepituse täiendkoolitus. 2019. aastal toimus rahvusvaheline 160-tunnine perelepituse koolitus AL-Institut ja Lepituse Instituudi koostöös. Lepituse Instituut tegi perelepitust tutvustavaid infopäevi Eesti erinevates piirkondades. 2020. aastal toimus süsteemse konstellatsiooni meetodi lühikursus. 2021. aastal alustasime Sotsiaalkindlustusameti tellimusel 160-tunnist riikliku perelepituse aluskoolituse läbiviimist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.